Heb je vragen over een van onze producten? Wij helpen je graag persoonlijk. Bel of App naar 0621718022
GEMSTONES
GEMSTONES
ART
CONTACT

Amethist

Amethist is een paarsgekleurde variëteit van kwarts en is een populair edelsteen vanwege zijn schoonheid en spirituele eigenschappen.

Amethist staat bekend als de steen van spirituele wijsheid en innerlijke rust. Het wordt vaak geassocieerd met het derde oog en de kruinchakra, die verband houden met intuïtie, inzicht, helderheid en verbinding met hogere bewustzijnsniveaus. Amethist wordt vaak gebruikt om rust en kalmte te bevorderen. Het wordt beschouwd als een steen die stress, angst en negatieve energie kan helpen verminderen, en die innerlijke vrede en sereniteit kan bevorderen.

Ontdek de werking van de Amethist steen

Amethist wordt vaak beschouwd als een beschermende steen tegen negatieve energieën, zoals elektromagnetische straling en geopathische stress. Het wordt ook gebruikt om psychische bescherming te bieden tegen negatieve invloeden en entiteiten.

Kalmerende werking van de Amethist steen

De Amethist steen wordt vaak gebruikt in meditatie en spirituele praktijken om de ontwikkeling van intuïtie, bewustwording en spirituele groei te ondersteunen. Het wordt ook beschouwd als een steen die het contact met hogere bewustzijnsniveaus kan vergemakkelijken en kan helpen bij het bevorderen van spirituele inzichten en heldere communicatie met spirituele gidsen en engelen.

Amethist beschermt tegen negatieve energie

Hoewel amethist voornamelijk bekend staat om zijn spirituele en emotionele eigenschappen, wordt het ook vaak gebruikt in alternatieve geneeskunde voor fysieke heling. Het wordt bijvoorbeeld verondersteld hoofdpijn te verlichten, het immuunsysteem te versterken, de slaap te verbeteren en de spijsvertering te bevorderen.

Hoe gebruik je de Amethist?

De Amethist steen kan op verschillende manieren worden gebruikt, zoals het dragen van amethist sieraden, het plaatsen van amethist stenen in de omgeving, het gebruik van amethist in meditatie en het maken van elixers met amethistwater. Het is belangrijk om te onthouden dat de helende eigenschappen van amethist als aanvullende therapieën moeten worden beschouwd en niet als vervanging voor professionele medische behandeling.

Amethist bestel je eenvoudig bij Diney Gems & Art

Resultaat 1–4 van de 33 resultaten wordt getoond

Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het is gebaseerd op de ervaring van gebruikers en therapeuten. Kristallen edelstenen en mineralen werken enkel ter ondersteuning. Genoemde eigenschappen zijn geenszins bedoelt ter vervanging van diagnostiek of behandeling door een gekwalificeerde arts of therapeut.

Diney Gems & Art

Bij Diney Gems & Art vind je een breed assortiment aan Gemstones en Art. Ook kun je door jarenlange ervaring terecht voor persoonlijk advies!

Contactgegevens

Voor al je vragen bel of e-mail ons
Tel: 06 21 71 80 22
E-mail: info@gemstones-art.nl
Postadres: Op de Knip 42
6467 GS Kerkrade

Volg ons 

ART
GEMSTONES
GEMSTONES