Heb je vragen over een van onze producten? Wij helpen je graag persoonlijk. Bel of App naar 0621718022
GEMSTONES
GEMSTONES
ART
CONTACT

Bergkristal

Bergkristal, ook wel bekend als heldere kwarts, is een kleurloze en heldere variëteit van kwarts, een mineraal dat veel voorkomt in de aardkorst. De steen is kleurloos en transparant, en wordt ook gebruikt in sieraden en als decoratie. Het wordt gevonden over de hele wereld en is een populaire steen in de edelsteentherapie vanwege de vele voordelen die het biedt. De bergkristal heeft een lange geschiedenis van gebruik in verschillende culturen over de hele wereld vanwege zijn veronderstelde helende eigenschappen en spirituele betekenissen.

Ontdek de werking van de Bergkristal steen

De bergkristal wordt geassocieerd met spirituele helderheid en bewustzijn. Het wordt verondersteld te helpen bij het bevorderen van heldere gedachten, inzicht en intuïtie. Bergkristal wordt vaak gebruikt bij meditatie en kan helpen bij het openen van het derde oog en het bevorderen van spirituele groei. De bergkristal steen wordt ook gebruikt voor bescherming en reiniging. Het wordt verondersteld negatieve energieën af te weren, elektromagnetische straling te verminderen en de aura te reinigen.

Energieversterking van de bergkristal

Bergkristal wordt beschouwd als een krachtige energieversterker. Het wordt verondersteld de energie in zijn omgeving te versterken en kan worden gebruikt om de energie van andere stenen te versterken. Bergkristal wordt vaak gebruikt in kristalrasters of grids om de energiestroom te bevorderen en de vibraties van andere stenen te versterken.

Helende bergkristal

Wist je dat bergkristal ook wordt gebruikt voor helende doeleinden? Het wordt verondersteld een genezende werking te hebben op zowel het fysieke als het energetische lichaam. Ook wordt de bergkristal vaak gebruikt om de chakra's te balanceren en te harmoniseren, en kan helpen bij het stimuleren van het immuunsysteem, het verbeteren van de concentratie en het bevorderen van emotionele balans.

Bergkristal bevordert manifestatie

De bergkristal steen wordt soms gebruikt om creativiteit en manifestatie te bevorderen. Het wordt verondersteld te helpen bij het manifesteren van doelen en intenties, en kan worden gebruikt om creatieve energie te stimuleren en te bevorderen.

Bergkristal bestel je eenvoudig bij Diney Gems & Art

Resultaat 1–4 van de 6 resultaten wordt getoond

Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het is gebaseerd op de ervaring van gebruikers en therapeuten. Kristallen edelstenen en mineralen werken enkel ter ondersteuning. Genoemde eigenschappen zijn geenszins bedoelt ter vervanging van diagnostiek of behandeling door een gekwalificeerde arts of therapeut.

Diney Gems & Art

Bij Diney Gems & Art vind je een breed assortiment aan Gemstones en Art. Ook kun je door jarenlange ervaring terecht voor persoonlijk advies!

Contactgegevens

Voor al je vragen bel of e-mail ons
Tel: 06 21 71 80 22
E-mail: info@gemstones-art.nl
Postadres: Op de Knip 42
6467 GS Kerkrade

Volg ons 

ART
GEMSTONES
GEMSTONES