Heb je vragen over een van onze producten? Wij helpen je graag persoonlijk. Bel of App naar 0621718022
GEMSTONES
GEMSTONES
ART
CONTACT

Labradoriet

De labradoriet edelsteen is een zeer geliefde edelsteen en dat is niet voor niets. De steen heeft een prachtige werking, gecombineerd met een opvallend uiterlijk. De steen is namelijk vaak opvallend Groen/blauw van kleur, met een diepgaand kleurenspel. De labradoriet staat symbool voor bescherming en positieve energie.

Ontdek de werking van de Labradoriet steen

Labradoriet staat bekend om de beschermende werking, vooral tegen negativiteit. Het is daardoor een prachtige steen om te dragen, wanneer je meer positiviteit in je leven wil ervaren of wanneer je gevoelig bent voor negatieve prikkels. Denk hierbij ook aan wanneer je hoogsensitief bent. Verder vermindert de steen angst en versterkt het je zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Labradoriet bevordert spirituele groei

De labradoriet steen wordt vaak gebruikt om spirituele groei en intuïtie te bevorderen. Het wordt geassocieerd met het derde oog en kan helpen bij het openen van het derde oogchakra, wat kan leiden tot een dieper begrip van het zelf en een verhoogd spiritueel bewustzijn.
Labradoriet stimuleert creativiteit en inspiratie
Labradoriet kan ook helpen bij het stimuleren van creativiteit en inspiratie. Het wordt vaak gebruikt door kunstenaars, schrijvers en andere creatievelingen om hun creatieve energie te verhogen en hen te helpen zich te concentreren op hun artistieke visie.
Labradoriet edelsteentherapie
De labradoriet wordt ook gebruikt in edelsteentherapie voor de fysieke genezing van het lichaam. Het kan helpen bij het verlichten van pijn en ontsteking, en kan ook worden gebruikt bij de behandeling van aandoeningen zoals verkoudheid, griep en menstruatiekrampen.

Labradoriet bestel je eenvoudig bij Diney Gems & Art

Resultaat 1–4 van de 10 resultaten wordt getoond

Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het is gebaseerd op de ervaring van gebruikers en therapeuten. Kristallen edelstenen en mineralen werken enkel ter ondersteuning. Genoemde eigenschappen zijn geenszins bedoelt ter vervanging van diagnostiek of behandeling door een gekwalificeerde arts of therapeut.

Diney Gems & Art

Bij Diney Gems & Art vind je een breed assortiment aan Gemstones en Art. Ook kun je door jarenlange ervaring terecht voor persoonlijk advies!

Contactgegevens

Voor al je vragen bel of e-mail ons
Tel: 06 21 71 80 22
E-mail: info@gemstones-art.nl
Postadres: Op de Knip 42
6467 GS Kerkrade

Volg ons 

ART
GEMSTONES
GEMSTONES