Heb je vragen over een van onze producten? Wij helpen je graag persoonlijk. Bel of App naar 0621718022
GEMSTONES
GEMSTONES
ART
CONTACT

Tijgeroog

Tijgeroog is een edelsteen met een bruin-gouden kleur en een zijdeachtige glans. De bruine tot gouden kleur strepen lijken op die van een tijger, vandaar de naam. Het is meestal doorschijnend tot opaak. Tijgeroog is een edelsteen die gewaardeerd wordt vanwege zijn unieke uiterlijk en helende eigenschappen. Het is een kwartsvariant en wordt gevormd door oxidatie van tijgerijzer, dat is een mengsel van ijzer en kwarts. Over het algemeen wordt tijgeroog beschouwd als een positieve steen die kan helpen bij het vergroten van kracht en zelfvertrouwen, het bevorderen van emotioneel evenwicht en het beschermen tegen negatieve invloeden en energieën.

Ontdek de werking van de Tijgeroog steen

Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de concentratie en het bevorderen van innerlijke rust en kalmte.

Tijgeroog en kristaltherapie

Tijgeroog wordt vaak gebruikt in kristaltherapie en spiritualiteit vanwege zijn vermogen om innerlijke kracht en zelfvertrouwen te bevorderen. Het kan helpen bij het verbeteren van het zelfbewustzijn en de persoonlijke groei en kan ook beschermen tegen negatieve energieën.

Voordelen tijgeroog

De voordelen van tijgeroog zijn onder meer het bevorderen van bescherming, innerlijke rust en kalmte, en het verbeteren van de concentratie. Het kan ook helpen bij de behandeling van angst en depressie. Omdat het een natuurlijk kristal is, is het vrij van agressieve chemicaliën en kunstmatige ingrediënten, waardoor het geschikt is voor mensen met alle huidtypes en gevoeligheden.

Tijgeroog beschermd

Tijgeroog wordt beschouwd als een beschermende steen en kan helpen bij het verminderen van angst en het verbeteren van de emotionele balans. Het kan ook helpen bij meditatie en het verkrijgen van inzicht en bewustzijn. Tijgeroog wordt ook geassocieerd met de zonnevlecht chakra, die verantwoordelijk is voor ons gevoel van persoonlijke kracht en controle. Door deze chakra te activeren kan tijgeroog helpen bij het loslaten van angst en het vergroten van zelfacceptatie.

Tijgeroog bestel je eenvoudig bij Diney Gems & Art

Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het is gebaseerd op de ervaring van gebruikers en therapeuten. Kristallen edelstenen en mineralen werken enkel ter ondersteuning. Genoemde eigenschappen zijn geenszins bedoelt ter vervanging van diagnostiek of behandeling door een gekwalificeerde arts of therapeut.

Diney Gems & Art

Bij Diney Gems & Art vind je een breed assortiment aan Gemstones en Art. Ook kun je door jarenlange ervaring terecht voor persoonlijk advies!

Contactgegevens

Voor al je vragen bel of e-mail ons
Tel: 06 21 71 80 22
E-mail: info@gemstones-art.nl
Postadres: Op de Knip 42
6467 GS Kerkrade

Volg ons 

ART
GEMSTONES
GEMSTONES