Heb je vragen over een van onze producten? Wij helpen je graag persoonlijk. Bel of App naar 0621718022
GEMSTONES
ART
CONTACT

Het waargebeurde verhaal van Kundalini Genezende Kracht

Een ode aan onze opa en overgroot opa Jan de Bruyn. 
Mijn oma kwam de trap omlaag gelopen met een oud schrift in haar handen gevuld met dankbetuigingen aan mijn overgroot opa, een bezielde genezer met helende handen, die zijn gaven benutte door middel van kundalini. Dit oude mysterieuze schrift was als een schat die ze liefdevol aan mij overhandigde. Dit vormde het begin van een reis die niet alleen mijn familiegeschiedenis onthulde maar ook leidde tot een bijzonder boek geschreven door Hans Peter Roel. 

Intrigerend door het erfgoed van mijn overgroot opa, besloot ik contact op te nemen met deze befaamde schrijver die zijn pen leent aan spirituele verhalen. Ondersteund door de toewijding van mijn moeder Diney Berg en mijzelf, voorzagen wij hem van essentiële informatie en foto's.  Het verhaal van mijn overgroot opa begon zich te ontvouwen in de historische omgeving van Rolduc Kerkrade. 

Het boek Kundalini Genezende Kracht is nu een van de parels in de collectie van Hans Peter Roel. Gedurende intensieve negen maanden werd er met toewijding en passie hieraan gewerkt, met talloze bijeenkomsten in Rolduc Kerkrade die dienden als het smeedvuur voor dit meesterwerk. Het boek gaat verder dan de genezende handen van mijn overgroot opa; het belicht zijn tijd in Nederlands-Indië, zijn betrokkenheid bij de KNIL en weeft het allemaal samen met zijn workshop over kundalini. 

Nu is het boek, doordrenkt met geschiedenis en spiritualiteit, beschikbaar via onze webshop Gemstones-art. Hier bieden we niet alleen dit bijzondere werk aan, maar ook andere meesterwerken van Hans Peter Roel. Een eerbetoon aan mijn overgroot opa's buitengewone gaven en een viering van zijn leven dat nu voortleeft in de pagina's van "Kundalini Genezende Kracht". Dankbaar ben ik voor onze spirituele verbinding, waaruit een mooie vriendschap is ontstaan met Hans Peter.

Glenn

Diney Stones & Art

Bij Diney Stones & Art vind je een breed assortiment aan Gemstones en Art. Ook kun je door jarenlange ervaring terecht voor persoonlijk advies!

Contactgegevens

Voor al je vragen bel of e-mail ons
Tel: 06 21 71 80 22
E-mail: info@gemstones-art.nl
Postadres: Op de Knip 42
6467 GS Kerkrade

Volg ons 

ART
GEMSTONES
GEMSTONES