Heb je vragen over een van onze producten? Wij helpen je graag persoonlijk. Bel of App naar 0621718022
GEMSTONES
GEMSTONES
ART
CONTACT

De magie van Golden Healer

In de wereld van kristallen schittert de Golden Healer, Golden Lemurian Kwarts als een spirituele parel. Met een doorsnede van 60mm is deze handsteen niet alleen een esthetisch juweel, maar ook een krachtig hulpmiddel voor meditatie en energetisch werk.

Verhoogde vibraties voor diepgaande heling

Deze kristallen stralen een buitengewoon hoge trilling uit, waardoor ze zelfs door schaduwstukken heen kunnen trillen. De Golden Healer, Golden Lemurian staat bekend om het opheffen van blokkades en het verbinden van het kruinchakra en het basischakra, dankzij het ijzerhoudende mineraal dat het bevat.

Eenheid van chakra's en spirituele kracht

Deze handsteen activeert en lijnt alle chakra's op harmonieuze wijze uit, en zijn spirituele kracht wordt versterkt door de verbinding met de Hathors. Oorspronkelijk afkomstig van Venus, genereren de Hathors liefdevolle velden en helende frequenties die bijdragen aan het eenheidsliefdesveld van het Elohim Krachtplaats. In het oude Egypte werd Golden Lemurian Kwarts vaak gebruikt voor klank- en kleurhealing.

Leven in volledig potentieel

Deze kristallen fungeren als poorten naar hoger bewustzijn, waardoor je de mogelijkheid hebt om je volledige potentieel op aarde te leven. Golden Healer, Golden Lemurian Kwarts vergroot je kosmisch bewustzijn en bevat overvloedige levenskracht, bekend als Chi.

Golden Lemurian Kwarts - Een energieregulator en energieopslag

De steen reguleert, absorbeert, geeft en slaat energie op, zich aanpassend aan de behoeften van verschillende situaties. Dit maakt het een veelzijdige metgezel voor spirituele groei en heling.
In je handen of als onderdeel van je meditatieve rituelen, is de Golden Healer, Golden Lemurian Kwarts een stralend symbool van spirituele verheffing en innerlijke harmonie. Ontdek de magie en omarm de hoge vibraties van dit bijzondere kristal. De prijs is per stuk, een investering in de reis naar balans en heelheid.

Golden Healer bestel je eenvoudig bij Diney Gems & Art

Resultaat 1–4 van de 11 resultaten wordt getoond

Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het is gebaseerd op de ervaring van gebruikers en therapeuten. Kristallen edelstenen en mineralen werken enkel ter ondersteuning. Genoemde eigenschappen zijn geenszins bedoelt ter vervanging van diagnostiek of behandeling door een gekwalificeerde arts of therapeut.

Diney Stones & Art

Bij Diney Stones & Art vind je een breed assortiment aan Gemstones en Art. Ook kun je door jarenlange ervaring terecht voor persoonlijk advies!

Contactgegevens

Voor al je vragen bel of e-mail ons
Tel: 06 21 71 80 22
E-mail: info@gemstones-art.nl
Postadres: Op de Knip 42
6467 GS Kerkrade

Volg ons 

ART
GEMSTONES
GEMSTONES