Heb je vragen over een van onze producten? Wij helpen je graag persoonlijk. Bel of App naar 0621718022
GEMSTONES
GEMSTONES
ART
CONTACT

Wat fijn dat je onze spirituele website bezoekt!

Wij zijn een bijzonder team, bestaande uit moeder en zoon, die samen een diepe spirituele verbinding delen. Onze gezamenlijke missie is om mensen te begeleiden en te ondersteunen op hun spirituele reis, zodat ze hun eigen pad kunnen bewandelen. Als moeder en zoon voelen we elkaar op een unieke manier aan. Onze spirituele band stelt ons in staat om intuïtief te begrijpen wat de ander nodig heeft en om elkaar te versterken in onze missie. We zijn niet alleen familie, maar ook zielsmaatjes die een diepgeworteld begrip en liefde delen voor edelstenen & mineralen.
Samen streven we naar groei en bewustwording
Als je vragen hebt over onze producten, advies nodig hebt bij het kiezen van de juiste tools of gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor, staan we altijd voor je klaar. We zijn hier om je te helpen en te ondersteunen tijdens je spirituele reis, zodat je met vertrouwen en inzicht je eigen pad kunt bewandelen.

Onze webshop biedt een uitgebreid assortiment van spirituele producten die mensen kunnen helpen bij hun spirituele groei en welzijn. We selecteren zorgvuldig edelstenen, mineralen, spirituele tools en andere items die resoneren met positieve energie en helende eigenschappen. Elk product dat we aanbieden, is met liefde gekozen en met de intentie om anderen te ondersteunen op hun spirituele pad.

We geloven dat spiritualiteit voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht hun achtergrond of ervaring. Daarom streven we ernaar om een exclusieve en ondersteunende omgeving te creëren waar mensen zich welkom voelen en waar ze de hulpmiddelen kunnen vinden die ze nodig hebben om hun spirituele reis te verrijken.

Laat ons jouw gids zijn op jouw spirituele reis
Diney Berg en Glenn Jasper
Diney Berg
Hi, ik ben Diney, geboren in Heerlen en getogen in Kerkrade, een stad die doordrenkt is van mijn vroege herinneringen en invloeden. Mijn passie voor gezondheid en welzijn leidde me naar de Academie Sago in Amersfoort, waar ik studeerde voor natuurgeneeskunde, orthomoleculaire voeding en andere holistische benaderingen. Gedurende mijn studie ontwikkelde ik een sterke interesse in mindfullness, cognitieve psychotherapie en andere therapeutische modaliteiten. Na mijn afstuderen werkte ik jarenlang als therapeut en had ik mijn eigen praktijk in Kerkrade, waar ik mensen begeleidde op hun pad naar heling en balans.

Mijn spirituele reis begon in de jaren '80, toen ik voor het eerst mijn nieuwsgierigheid naar het onzichtbare en mystieke begon te verkennen. Begin jaren '90 ontdekte ik de kracht van intuïtief schilderen als een middel om mijn innerlijke wereld uit te drukken en te verkennen. Dit markeerde het begin van een nieuwe fase in mijn kunstenaarschap en mijn persoonlijke groei. Door intuïtief schilderen kon ik verbinding maken met mijn diepere zelf en de spirituele dimensies die daarbinnen bestaan. Het werd een krachtige uitdrukkingsvorm voor mijn ervaringen, inzichten en emoties. Mijn schilderijen werden een weerspiegeling van mijn innerlijke reis en dienen als een bron van inspiratie en transformatie voor anderen.

Ik ben een kunstenares die zich laat leiden door een diepgaande spirituele benadering. Mijn schilderijen zijn het resultaat van mijn persoonlijke reis door de wereld van spiritualiteit en mystieke ervaringen. Van jongs af aan voelde ik een diepe verbondenheid met het transcendente, het mystieke aspect van het leven. Mijn kunstwerken dienen als een manier om deze ervaringen te uiten en te delen met anderen. Elk schilderij dat ik creëer is doordrenkt met de energie en emotie die ik tijdens mijn spirituele reizen heb ervaren. Ik probeer de essentie van deze ervaringen vast te leggen en te vertalen naar kleurrijke, expressieve beelden op het doek. Mijn werk wordt geïnspireerd door verschillende spirituele tradities en mensen om mij heen. Ik put uit oude wijsheden en moderne inzichten om een brug te slaan tussen het materiële en het spirituele. Ik geloof dat kunst een krachtig medium is om bewustzijn te vergroten en de grenzen van onze perceptie te verleggen. Elk schilderij vertelt een verhaal, een verhaal van innerlijke groei, spirituele ontdekking en transformatie. Ik nodig de kijker uit om zichzelf open te stellen voor de diepere lagen van het bestaan, om te reflecteren op hun eigen spirituele reis en betekenis te vinden in de symboliek die ik gebruik. Mijn kunstwerken zijn niet alleen visuele creaties, maar ook bronnen van inspiratie en contemplatie. Ik hoop dat mijn werk anderen kan aanmoedigen om hun eigen spirituele pad te verkennen en de schoonheid en betekenis in het alledaagse te ontdekken.

Mijn passie ligt in het delen van mijn reis en het creëren van een ruimte waarin we samen kunnen groeien en ons verbinden met het universum. Van jongs af aan heb ik een onverklaarbare aantrekkingskracht gevoeld tot edelstenen en mineralen. Mijn passie voor deze prachtige natuurlijke creaties heeft zich ontwikkeld tot een centraal element in mijn leven en kunst. Ik geloof in de kracht en spirituele betekenis van edelstenen. Elk kristal draagt een unieke energie en heeft zijn eigen helende eigenschappen. Door mijn diepe verbinding met spiritualiteit ben ik geïnspireerd geraakt om de helende werking van edelstenen te verkennen en te integreren in mijn schilderkunst.

Mijn kunstwerken zijn meer dan alleen visuele creaties, ze zijn een uitdrukking van mijn zoektocht naar innerlijke rust en balans. Door de harmonieuze samenvloeiing van edelstenen en schilderkunst probeer ik een brug te slaan tussen de fysieke en spirituele wereld. Bij het creëren van mijn kunstwerken maak ik gebruik van echte edelstenen en hun energie. Ik kies zorgvuldig de stenen die resoneren met de boodschap en intentie die ik wil overbrengen. Terwijl ik schilder, laat ik de energie van de edelstenen samensmelten met mijn creatieve proces, waardoor een unieke harmonie ontstaat.

Mijn doel is om de kijker te inspireren en te helpen bij het vinden van innerlijke rust en balans. Ik wil een gevoel van sereniteit en harmonie overbrengen door middel van mijn kunstwerken, zodat mensen een moment van verstilling kunnen ervaren te midden van de hectiek van het dagelijks leven. Ik nodig je uit om de magie van mijn kunstwerken te ontdekken, waarbij de prachtige wereld van edelstenen en de verfijnde schilderkunst samenkomen. Laat je meevoeren op een reis van schoonheid, spiritualiteit en heling terwijl je jezelf onderdompelt in de betoverende energie van mijn creaties.

Ik blijf mijn kennis en vaardigheden vergroten, altijd op zoek naar nieuwe manieren om anderen te ondersteunen op hun weg naar welzijn en zelfontdekking. Mijn kunst en therapeutisch werk blijven samenkomen in een harmonieus geheel, waarbij ik zowel mijn creatieve als helende gaven inzet om anderen te begeleiden op hun eigen spirituele reis.

Ik ben een spirituele lichtwerker die zich richt op het verspreiden van licht, liefde en positieve energie naar de wereld.
Glenn Jasper
Mijn naam is Glenn en ik kom uit het mooie Heerlen. Ik ben geboren op 13 februari 1978 en heb een passie voor alles wat met spiritualiteit te maken heeft. Een van mijn grootste interesses is de fascinerende wereld van edelstenen en mineralen.

Ik heb mijn passie voor edelstenen en mineralen ontdekt tijdens mijn reis door het leven. Het is verbazingwekkend hoe deze natuurlijke elementen kunnen bijdragen aan ons welzijn en onze spirituele groei. Ik geloof dat elke steen zijn eigen energie en betekenis heeft, en ik geniet ervan om deze kennis met anderen te delen.

Naast mijn fascinatie voor edelstenen en mineralen, ben ik ook een trotse vader van een prachtige dochter en heb ik het geluk een liefdevolle vriendin aan mijn zijde te hebben. Mijn gezin is een bron van vreugde en inspiratie in mijn leven. In mijn studeer-periode heb ik een opleiding in detailhandel afgerond aan het mbo. Ik heb zelfs mijn eigen kinderschoenenwinkel gehad, waar ik met veel plezier heb gewerkt. Hoewel ik deze onderneming niet meer actief run, heeft het me waardevolle ervaringen en inzichten gegeven. Naast mijn werk in de detailhandel ben ik gefascineerd door het universum en de mysteries die het met zich meebrengt.

Ik verdiep me graag in onderwerpen zoals human design, kundalini en ki healing. Deze disciplines hebben me geholpen om een dieper begrip te krijgen van mezelf en de wereld om me heen. Een van mijn andere vaardigheden is het lezen van foto's en het geven van readings. Door het observeren van een foto kan ik vaak subtiele energieën en boodschappen oppikken, die kunnen helpen bij het verkrijgen van inzicht en helderheid. Het is een intuïtieve gave die ik graag gebruik om anderen te ondersteunen op hun pad.

Ik ben gepassioneerd en toegewijd aan mijn spirituele reis, en ik vind het geweldig om mensen te begeleiden en te inspireren op hun eigen pad van groei en bewustwording.

Diney Stones & Art

Bij Diney Stones & Art vind je een breed assortiment aan Gemstones en Art. Ook kun je door jarenlange ervaring terecht voor persoonlijk advies!

Contactgegevens

Voor al je vragen bel of e-mail ons
Tel: 06 21 71 80 22
E-mail: info@gemstones-art.nl
Postadres: Op de Knip 42
6467 GS Kerkrade

Volg ons 

ART
GEMSTONES
GEMSTONES