Heb je vragen over een van onze producten? Wij helpen je graag persoonlijk. Bel of App naar 0621718022
GEMSTONES
ART
CONTACT

Wat is een ferruginous

Ferruginous kwarts, ook wel bekend als ijzerhoudende kwarts, is een variëteit van kwarts die kleine insluitsels van ijzer of ijzeroxide bevat, wat resulteert in kenmerkende bruine, gele of oranje kleuren.

Kleur: bruin, roodbruin, koper, Rood
Ferruginous kwarts, ook wel bekend als ijzerhoudende kwarts, is een variëteit van kwarts die kleine insluitsels van ijzer of ijzeroxiden bevat, wat resulteert in kenmerkende bruine, gele of oranje kleuren.

Hier is wat informatie over de werking:

Creativiteit en manifestatie
Ferruginous kwarts wordt soms beschouwd als een steen die creativiteit en manifestatie kan bevorderen. Ferruginous kwarts wordt tevens vaak geassocieerd met aardende en beschermende eigenschappen. Het wordt verondersteld een sterke verbinding te hebben met de aarde en de basischakra, en kan helpen bij het verankeren van energieën. Het wordt ook beschouwd als een steen die negatieve energieën kan afweren en kan helpen bij het reinigen van de aura.
Ferruginous Kwarts

Diney Gems & Art

Bij Diney Gems & Art vind je een breed assortiment aan Gemstones en Art. Ook kun je door jarenlange ervaring terecht voor persoonlijk advies!

Contactgegevens

Voor al je vragen bel of e-mail ons
Tel: 06 21 71 80 22
E-mail: info@gemstones-art.nl
Postadres: Op de Knip 42
6467 GS Kerkrade

Volg ons 

ART
GEMSTONES