Heb je vragen over een van onze producten? Wij helpen je graag persoonlijk. Bel of App naar 0621718022
GEMSTONES
GEMSTONES
ART
CONTACT

Mosagaat

De edelsteen mosagaat is een steen die voornamelijk bestaat uit chalcedoon met ingesloten mineralen zoals ijzer en magnesium. Het wordt geassocieerd met verschillende helende eigenschappen en wordt vaak gebruikt in de edelsteentherapie.

Ontdek de werking van de Mosagaat steen

De steen mosagaat kan op verschillende manieren worden gebruikt, waaronder het dragen van de steen als sieraad, het plaatsen van de steen in een ruimte om de energie te zuiveren en te verbeteren, of het gebruik van mosagaat in meditatie- of ademhalingsoefeningen.

Aardende werking Mosagaat

De steen wordt gezien als een die kan helpen bij het aarden en centreren van het lichaam en de geest. Mosagaat wordt gebruikt om een ​​gevoel van stabiliteit en balans te bevorderen en om te helpen bij het omgaan met stress en angst.

Mosagaat en bescherming

Ook wordt de mosagaat geassocieerd met bescherming tegen negatieve energieën en invloeden. Het wordt gezien als een steen die kan helpen bij het afweren van negatieve emoties en gedachten.

Helende werking van de Mosagaat

De mosagaat wordt gebruikt voor het bevorderen van fysieke heling en het versterken van het immuunsysteem. Het wordt geassocieerd met het verminderen van ontstekingen, het bevorderen van de spijsvertering en het ondersteunen van de gezondheid van de nieren en de lever.

Mosagaat en emotionele heling

De mosagaat steen wordt gezien als een steen die kan helpen bij emotionele heling en het loslaten van negatieve emoties. Het wordt gebruikt om angst, verdriet en andere negatieve emoties te verminderen en om een ​​gevoel van innerlijke rust en vrede te bevorderen.

Mosagaat stimuleert creativiteit en zelfexpessie 

Ook wordt de steen mosagaat geassocieerd met het stimuleren van creativiteit en zelfexpressie. Het wordt gebruikt om de verbeeldingskracht te stimuleren en om nieuwe ideeën en perspectieven te ontdekken.

Mosagaat bestel je eenvoudig bij Diney Stones & Art

Resultaat 1–4 van de 9 resultaten wordt getoond

Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het is gebaseerd op de ervaring van gebruikers en therapeuten. Kristallen edelstenen en mineralen werken enkel ter ondersteuning. Genoemde eigenschappen zijn geenszins bedoelt ter vervanging van diagnostiek of behandeling door een gekwalificeerde arts of therapeut.

Diney Stones & Art

Bij Diney Stones & Art vind je een breed assortiment aan Gemstones en Art. Ook kun je door jarenlange ervaring terecht voor persoonlijk advies!

Contactgegevens

Voor al je vragen bel of e-mail ons
Tel: 06 21 71 80 22
E-mail: info@gemstones-art.nl
Postadres: Op de Knip 42
6467 GS Kerkrade

Volg ons 

ART
GEMSTONES
GEMSTONES