Heb je vragen over een van onze producten? Wij helpen je graag persoonlijk. Bel of App naar 0621718022
GEMSTONES
GEMSTONES
ART
CONTACT

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een edelsteen die vaak wordt gebruikt vanwege zijn spirituele en helende eigenschappen. Het is een liefdevolle zachtaardige steen. Het verdrijft negatieve gedachten en gevoelens en vervangt ze door gevoelens van onvoorwaardelijke liefde. Het helpt om noodzakelijke veranderingen te accepteren. Laat deze steen je bevrijden van je verleden en hij zal je leren hoe je liefdevol in het ‘NU’ kunt leven.

Ontdek de werking van de Rozenkwarts steen

Rozenkwarts kan op verschillende manieren worden gebruikt, zoals het dragen als sieraad, het plaatsen in een ruimte of het gebruiken tijdens meditatie. Het is belangrijk om te onthouden dat de werking van Rozenkwarts kan variëren afhankelijk van persoonlijke overtuigingen en interpretaties.

Emotionele heling

De Rozenkwarts steenwordt vaak gebruikt om te helpen bij emotionele heling en het loslaten van negatieve emoties. Het wordt verondersteld om een zachte en kalmerende energie uit te stralen die helpt bij het verminderen van stress, angst en depressie.

Liefde en relaties

Het wordt geassocieerd met de energie van liefde en wordt vaak gebruikt om romantische relaties te verbeteren en om vriendschappen te bevorderen. Rozenkwarts wordt verondersteld om het hartchakra te openen, waardoor je meer open staat voor liefde en verbinding met anderen.

Fysieke genezing

De steen kan ook helpen bij fysieke genezing. Rozenkwarts wordt vaak gebruikt om te helpen bij huidproblemen, zoals acne en eczeem, en wordt verondersteld om de bloedsomloop te verbeteren en het immuunsysteem te versterken.

Spirituele groei

Ook kan het worden gebruikt om te helpen bij spirituele groei. Rozenkwarts wordt verondersteld om de verbinding met het hogere zelf te verbeteren en kan helpen bij het ontwikkelen van intuïtie en spirituele inzichten.

Rozenkwarts bestel je eenvoudig bij Diney Stones & Art

Resultaat 1–4 van de 22 resultaten wordt getoond

Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het is gebaseerd op de ervaring van gebruikers en therapeuten. Kristallen edelstenen en mineralen werken enkel ter ondersteuning. Genoemde eigenschappen zijn geenszins bedoelt ter vervanging van diagnostiek of behandeling door een gekwalificeerde arts of therapeut.

Diney Stones & Art

Bij Diney Stones & Art vind je een breed assortiment aan Gemstones en Art. Ook kun je door jarenlange ervaring terecht voor persoonlijk advies!

Contactgegevens

Voor al je vragen bel of e-mail ons
Tel: 06 21 71 80 22
E-mail: info@gemstones-art.nl
Postadres: Op de Knip 42
6467 GS Kerkrade

Volg ons 

ART
GEMSTONES
GEMSTONES