Heb je vragen over een van onze producten? Wij helpen je graag persoonlijk. Bel of App naar 0621718022
GEMSTONES
GEMSTONES
ART
CONTACT

Toermalijn

Zwarte toermalijn, ook bekend als schorl, is een veelvoorkomende variëteit van toermalijn en staat bekend om zijn beschermende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt om negatieve energieën af te weren, elektromagnetische straling te verminderen en de aura te reinigen. Het wordt ook vaak gebruikt bij aardings- en balanceringswerk.

Ontdek de werking van de Toermalijn steen

Toermalijn wordt vaak gebruikt als edelsteen in sieraden, maar wordt ook gebruikt in kristaltherapie, meditatie, en andere spirituele en energetische praktijken. Het wordt beschouwd als een krachtige steen met verschillende energetische eigenschappen, afhankelijk van de variëteit en kleur. Het is belangrijk om je eigen intuïtie te volgen en zorgvuldig om te gaan met toermalijn of andere kristallen. Zwarte toermalijn wordt vaak bewaard in een ruimte om positieve energie en harmonie te bevorderen. Het kan ook worden gebruikt in combinatie met andere stenen en kristallen om hun eigenschappen te versterken.

Toermalijn beschermd

De steen wordt beschouwd als een van de meest beschermend en wordt vaak gebruikt om negatieve energieën af te weren. Het kan helpen bij het beschermen van het lichaam en de geest tegen elektromagnetische straling, vervuiling en andere schadelijke energieën.

Reinigende werking van de Toermalijn

De steen kan helpen bij het reinigen van het lichaam en de geest van negatieve energieën en emoties. Het kan ook helpen bij het reinigen van andere stenen en kristallen.

Toermalijn helpt bij aarding

De zwarte toermalijn kan helpen bij het bevorderen van aarding en stabiliteit. Het kan helpen bij het verminderen van gevoelens van angst en onzekerheid en bij het bevorderen van een gevoel van veiligheid en geborgenheid.

Helen met Toermalijn

Ook wordt de zwarte toermalijn soms gebruikt bij heling vanwege zijn energetische eigenschappen. Het kan helpen bij het verminderen van pijn en ontsteking en bij het bevorderen van fysieke genezing.

Toermalijn en emotionele welzijn

De steen kan helpen bij het bevorderen van emotioneel welzijn. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en depressie en bij het bevorderen van een gevoel van kalmte en evenwicht.

Toermalijn bestel je eenvoudig bij Diney Stones & Art

Resultaat 1–4 van de 10 resultaten wordt getoond

Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het is gebaseerd op de ervaring van gebruikers en therapeuten. Kristallen edelstenen en mineralen werken enkel ter ondersteuning. Genoemde eigenschappen zijn geenszins bedoelt ter vervanging van diagnostiek of behandeling door een gekwalificeerde arts of therapeut.

Diney Stones & Art

Bij Diney Stones & Art vind je een breed assortiment aan Gemstones en Art. Ook kun je door jarenlange ervaring terecht voor persoonlijk advies!

Contactgegevens

Voor al je vragen bel of e-mail ons
Tel: 06 21 71 80 22
E-mail: info@gemstones-art.nl
Postadres: Op de Knip 42
6467 GS Kerkrade

Volg ons 

ART
GEMSTONES
GEMSTONES