Heb je vragen over een van onze producten? Wij helpen je graag persoonlijk. Bel of App naar 0621718022
GEMSTONES
GEMSTONES
ART
CONTACT

Agaat

Agaat is een aardende steen en wordt vaak gebruikt voor decoratieve doeleinden vanwege zijn mooie gestreepte patronen en kleuren. Deze steen komt in verschillende kleuren en variëteiten voor, waaronder witte agaat, blauwe agaat, mosagaat en vuuragaat.

Daarmee is de Agaat steen een veelkleurig mineraal uit de kwartsfamilie, met vaak opvallende kleurbanden en patronen. Het heeft een trigonaal kristalstelsel en een Mohs hardheid van 7. Agaat wordt wereldwijd gevonden zoals in Brazilië en China. In onze webshop vind je diverse soorten, zoals Botswana Agaat en Blue lace Agaat, Polychroom Agaat, elk met unieke spirituele werking.

Ontdek de werking van de Agaat steen

Over het algemeen staat Agaat bekend om zijn stabiliserende, aardende en rustgevende eigenschappen. Het helpt bij het vinden van balans en brengt een gevoel van steun, liefde en rust, vooral handig bij het beoordelen van levensbalans en energie-inzet. Agaat ondersteunt ook bij het gronden, wat in ons moderne leven soms uitdagend kan zijn. De werking van agaat wordt vaak geassocieerd met stabiliteit, balans, veiligheid en bescherming. Het wordt verondersteld emotionele rust te bevorderen, concentratie te verbeteren en zelfvertrouwen te vergroten. Mensen dragen agaat vaak als sieraad of houden het bij zich als een soort amulet. 

Agaat bestel je eenvoudig bij Diney Gems & Art

Resultaat 1–4 van de 18 resultaten wordt getoond

Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, het is gebaseerd op de ervaring van gebruikers en therapeuten. Kristallen edelstenen en mineralen werken enkel ter ondersteuning. Genoemde eigenschappen zijn geenszins bedoelt ter vervanging van diagnostiek of behandeling door een gekwalificeerde arts of therapeut.

Diney Gems & Art

Bij Diney Gems & Art vind je een breed assortiment aan Gemstones en Art. Ook kun je door jarenlange ervaring terecht voor persoonlijk advies!

Contactgegevens

Voor al je vragen bel of e-mail ons
Tel: 06 21 71 80 22
E-mail: info@gemstones-art.nl
Postadres: Op de Knip 42
6467 GS Kerkrade

Volg ons 

ART
GEMSTONES
GEMSTONES